אתר נגישות ישראל - עמוד הבית |
הרשמה לניוזלטר | English | عربي |
![]() |
מרגישים נגישות בהתאחדות הסטודנטים והסטודנטיות |
|||||||||
13/08/2017 | |||||||||
|
|||||||||
את סמינר הקיץ של התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות שהתקיים ב-8.8.17 בירושלים פתחו המשתתפים בשביל נגישות חוויתי. המשתתפים נחשפו לעולמם של אנשים עם מוגבלות בעזרת התנסות במוגבלויות שונות.
כל משתתף בחר דרך לעבור את מסלול המכשולים- מי שבחר להתנסות במוגבלות בניידות עבר את המסלול על כסא גלגלים, הבוחרים במוגבלות בראייה הלכו בין המכשולים כאשר עיניהם מכוסות, מי שבחר במוגבלות בשמיעה הרכיב אוזניות אוטמות רעשים ותיקשר ללא שמיעה ומי שבחר לעבור תחנת לקויות למידה היה צריך לקרוא קטע שמסודר כפי שאדם עם דיסלקציה קורא אותו ולאחר מכן לענות על שאלות.
מטרת המסלול הייתה לגרום למשתתפים להרגיש לרגע את עולמם של סטודנטים עם מוגבלות, את המסלול העבירו אנשים עם מוגבלות ששיתפו את המשתתפים בסיפורם האישי, בקשיים ובהצלחות מתחום האקדמיה. עמותת נגישות ישראל שמחה להיות שותפה להעלאת המודעות לנגישות ואנשים עם מוגבלות באקדמיות השונות ברחבי הארץ.
|
|||||||||
|
|||||||||