אתר נגישות ישראל - עמוד הבית |
הרשמה לניוזלטר | English | عربي |
![]() |
Mikita: מותג אופנה חדש מציע סטייל נגיש לכולם |
||||||||||||
|
||||||||||||
שיק אורבני, גזרות עכשוויות, בדים נעימים ומסר אחד: אפשר ליצור פריטי לבוש עם סטייל שמתאימים לכולם, גם לאנשים עם מוגבלויותמאת: עינב בסר אופנה היא אמנות, היא צבע, היא יצירה, היא להרגיש הכי טוב עם עצמך, הכי יפה, היא לבטא את מי שאתה בנוחות, היא להיות חלק מתרבות. אופנה היא הזדמנות להעיז, למצוא את הסטייל המדויק שלך, להיות חלק מטרנד או מתופעה. אופנה צריכה להיות נגישה לכולם. אלו הנחות הבסיס שהובילו אותי להקים את Mikita, אופנה שמתאימה לכולם, גם למי שמוגדרים כאנשים עם מוגבלויות.
אחרי שנים שבהם עסקתי בתחום אחר לגמרי הבנתי שאני רוצה להגשים רעיון שליווה אותי המון זמן, להקים מותג אופנה עם פריטים מעוצבים, שיקיים ואורבניים, שמדברים בשפת הסטייל העכשווית, ומתאימים גם לאנשים עם מוגבלויות שחווים קושי באיתור פריטי לבוש אופנתיים וייחודיים. כנראה שהרעיון הזה לא הגיע סתם. את החיים עם מוגבלות אני מכירה מגיל צעיר. גדלתי בבית שתפקד כמשפחת אומנה לילדה עם מוגבלות ובמשפחתי ישנם אנשים יקרים שמתמודדים עם מוגבלויות ומכירים את הקשיים מקרוב. הרגשתי צורך אמיתי למצוא דרך חדשה להנגיש אופנה. רציתי לסייע גם למי שמתמודד באופן קבוע עם הקושי למצוא פריטי לבוש נוחים ונגישים, לבטא את עצמו דרך השפה האופנתית שלו ולחגוג יחד עם העולם, באופן הכי טבעי שיש, את הדבר הנפלא הזה שנקרא להתלבש בסטייל.
בעידן שבו המודעות ליצירת אופנה נגישה לכולם הולכת וצוברת תאוצה מבורכת, אני גאה להיות חלק מהעשייה הזו וליצור תחת Mikita קולקציות מעניינות, רלוונטיות ונגישות לכל הקהלים, לאנשים עם מוגבלויות וגם למי שפשוט אוהב אופנה נוחה – ומלאה בסטייל. לאתר המותג Mikita לחצו כאן >>
|
||||||||||||
|
||||||||||||