הפנינג נגישות וקבלת השונה לחברי קיבוץ שדות ים

21/11/2019
 
 

ביום ה' 7.11.2019 קיימה עמותת נגישות ישראל הפנינג נגישות לחברי קיבוץ שדות ים, להגברת המודעות בנושא נגישות וקבלת השונה, תחת האמירה "עד שלא תחווה – לא תבין"

המשתתפים שיחקו כדורסל בכיסאות גלגלים
המשתתפים שיחקו כדורסל בכיסאות גלגלים


ההפנינג כלל תחנות התנסות חווייתיות ביניהן; מסלול מכשולים לכיסאות גלגלים, מילוי מטלות עם כפפות המדמות מוגבלות בידיים, משחק כדורסל בכיסאות גלגלים, טעימה עיוורת של גלידות בעיניים מכוסות, משחק כדור-שער על עיוור ותחנת שפת הסימנים.

את התחנות איישו מתנדבי נגישות ישראל צפון-נ.י.צ. ועובדי העמותה, אשר ליוו את חברי הקיבוץ במהלך הפעילות.

משחקים כדור-שער על עיוור
משחקים כדור-שער על עיוור


ההשתתפות הייתה ערה ומרגשת, הן בקרב חברי הקיבוץ הבוגרים והן בקרב הילדים ובני הנוער. ניכר היה כי הנושא עורר עניין רב. לאחר ההפנינג התקבלו תגובות חיוביות רבות של הודיה ופרגון מחברי קיבוץ שדות ים ומהנהלתו המלווים בתחושת התפעלות והשראה בעקבות האירוע.

תודה מיוחדת לנאמנת הנגישות וחברת הקיבוץ ריטה גולן על מתן רוח גבית לקיום ההפנינג.

בתחנת שפת הסימנים למדו המשתתפים לסמן מספר מילים
בתחנת שפת הסימנים למדו המשתתפים לסמן מספר מילים בשפת הסימנים הישראלית

דרג את הכתבהדירוג כתבה הפנינג נגישות וקבלת השונה לחברי קיבוץ שדות ים: 2 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים
הדפסהוסף תגובה
עבור לתוכן העמוד