כנס יום תחבורה ציבורית 2014 - סינמטק ת"א

בכנס יוצג סקר ארצי מקיף על שביעות הרצון משירות האוטובוסים, תפרסנה תוכניות הפיתוח לשנים הקרובות ותינתן התייחסות מיוחדת לפתרון הבעיות במגזר הערבי והנגשה לאנשים עם מוגבלויות.

יום תחבורה ציבורית 2014 יצוין בישראל ביום חמישי, 18 בספטמבר, ובמרכזו יערך כנס ארצי בסינמטק תל אביב בהשתתפות ראשי ענף התחבורה והעוסקים בתחום. הכנס המרכזי מאורגן כמידי שנה על ידי ארגון "תחבורה היום ומחר" העוסק בקידום השימוש בתחבורה ציבורית בישראל בשיתוף עם משרד התחבורה וחברות התחבורה הציבורית.

בכנס יתארחו בכירים ממשרדי התחבורה והאוצר בהם תא"ל (מיל') מאיר חן, ראש הרשות הארצית לתחבורה ציבורית, שידבר על שנת הפעילות הראשונה של הרשות, ואשר דולב, רכז תחבורה ציבורית באגף התקציבים של משרד האוצר.

בנוסף ישאו דברים חברי הכנסת ניצן הורביץ, דב חנין, תמר זנדברג וכן מיטל להבי, סגנית ראש עיריית תל אביב הממונה על התחבורה, יוסי דסקל, מנכ"ל בומברדייה ישראל ופרופ' דוד מהלאל, יו"ר תחבורה היום ומחר.

בכנס יוצג סקר ארצי מקיף על שביעות הרצון משירות האוטובוסים על פי אזורים, תפרסנה תוכניות הפיתוח של התחבורה הציבורית בישראל לשנים הקרובות ותינתן התייחסות מיוחדת לפתרון הבעיות במגזר הערבי והנגשה לאנשים עם מוגבלויות.

תמר קינן, מנכ"ל תחבורה היום ומחר, מסרה שבכנס יוצג הסקר המקיף הראשון שבוצע בישראל הבוחן את שביעות הרצון משירות האוטובוסים. משתתפי הסקר ציינו ודרגו את המדדים החשובים להם בשימוש באוטובוסים כמו תדירות, אמינות, משך הנסיעה וכו'. רמת השירות כפי שהיא נתפסת על ידי הציבור היא הבסיס העיקרי להגברת השימוש בתחבורה הציבורית ולכן יש לתוצאות הסקר חשיבות רבה.

בכנס תתארח מירב כהן, מנכ"ל אמון הציבור, שתציג מנגנון חדש לטיפול בתלונות הציבור על תחבורה ציבורית שישמש בסיס להפקת דירוג ענפי של מפעילי התחבורה הציבורית, מערך כללים לשירות ו"תו תקן" שאליו יוזמנו להצטרף המפעילים תוך התחייבות לשיפור השירות.

עדכונים על הכנס בעמוד הפייסבוק   ובאתר תחבורה היום ומחר


תאריך 18/09/2014
מיקום סינמטק ת"א
מארגן האירוע תחבורה היום ומחר
הדפסהוסף תגובה
עבור לתוכן העמוד